HJV

Bliv frivillig

Vi stiller krav

Hjemmeværnet løser krævende opgaver, der er afgørende for, at samfundet kan fungere. Derfor stiller vi en række krav til vores ansøgere, før de kan blive frivillige.

Der er en række forhold, der kan påvirke din ansøgning. De er relateret til din straffeattest og dit helbred. Hver ansøgning vurderes individuelt.

For at give dig en vurdering af din umiddelbare egnethed har vi lavet en vejledende test. Den er anonym og ikke en del af den officielle ansøgningsproces. Du kan tage testen herunder.

 

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal være dansk statsborger eller have boet i Danmark i mindst 5 år
  • Du skal have en rimelig fysik
  • Du skal findes egnet til tjeneste

Kan du blive optaget?

Hvis du er engageret og har viljen til at yde en indsats, så er Hjemmeværnet måske noget for dig. Men for at blive medlem af Hjemmeværnet er der en række krav, du skal kunne opfylde.

HJV Quiz
Uegnet
Måske egnet
Egnet
hotline_600X700

Ring til vores rekrutteringstelefon

Overvejer du at blive frivillig i Hjemmeværnet, men har du nogle spørgsmål, som du gerne først vil have afklaret? Eller har du allerede ansøgt om at blive frivillig, men er nysgerrig efter, hvor langt din ansøgning er nået i processen?
Så kan du ringe til vores rekrutteringstelefon, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare ethvert spørgsmål, som du måtte have.

Ring på telefon: +45 2924 7804