HJV

Bliv frivillig

Din indsats begynder her

 

Du er nu klar til de første skridt inden du kan søge ind i Hjemmeværnet. Først vil du blive inviteret til et informationsmøde, hvor du kan få mere at vide om dine muligheder og få mulighed for at stille opklarende spørgsmål. Er Hjemmeværnet stadig noget for dig, vil du blive indkaldt til en personlig orienteringssamtale. Her præsenterer vi hele Hjemmeværnet for dig, og du kan fortælle os mere om dig selv.

Sådan gør du:

  • Du skal udfylde kontaktformularen på denne side, så vi kan kontakte dig for at aftale en tid for et informationsarrangement.
  • Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket på ”Indsend”, skal du huske at bekræfte din kontaktformular. Dette gør ved du via den bekræftelsesmail du får tilsendt efter at have indsendt kontaktformular.
  • Når du har bekræftet dine kontaktoplysninger, vil en lokal hjemmeværnsenhed kontakte dig inden for 14 dage og aftale et mødetidspunkt.
  • 14 dage efter du har indsendt kontaktformularen, vil du modtage et spørgeskema fra os i din mail, hvor du bliver spurgt ind til, om du er blevet kontaktet. Dette må du meget gerne besvare.

 

Efter informationsmøde, og den efterfølgende personlige orienteringssamtale, kan du tage stilling til, om du vil fortsætte og indsende den egentlige ansøgning om at blive optaget i Hjemmeværnet.

Bemærk, at du ikke er forpligtet til at søge ind i den Hjemmeværnsenhed du bliver kontaktet af efter tilmelding på vistillerop.dk. Du kan sagtens søge ind i andre hjemmeværnsenheder, hvis dette giver mere mening for dig (f.eks. hvis du flytter til en anden by kort tid efter du har indsendt kontaktformular).